Idrettsveke veke 33

Påmeldingslenka på isonen.no: trykk her

Trykk her for info

MittVarsel

Skjåk Idrettslag ynskjer å vera ein trygg arena for alle våre medlemmar. Vi har derfor oppretta profil i portalen MittVarsel.
Trykk her for info

Tine Fotballskule

Det blir arrangert Tine Fotballskule på Bismo Stadion 12. og 13. august.
For info og påmelding, trykk her

Dugnad – Bambusa

I veke 21 med oppstart 21.mai skal håndball, fotball og turn gjennomføre ein dugnad der inntekta vil gå til å halde eigenandelane nede i forbindelse med reiser/cup/stemne. Sjå her for info

Påmeldinga er open

For å melde deg på Flækøyhøe Upp, trykk her

Gjenbrukshelg

Helga 27. og 28. april blir det gjenbruks- og bærekrafthelg!

Laurdag 27.april er det Naturvernforbundets klesbyttedag, og Husflidslaget står klare på Frivilligsentralen for at klede skal få nye eigarar.
Du kan levere inn opp til sju plagg fredag 26.april mellom kl 18.00 og 20.00, du vil få ein lapp pr plagg. Laurdag kan du komme og bruke desse lappane til å kjøpe klede du treng sjølv. Husflidslaget stiller også opp med eit Fiksarlaug, så du kan lære deg korleis du kan reparere ødelagte klede.

Søndag går vi over til utstyr. Ta med deg utstyret som du vil selge/bytte/gje bort og sjå samtidig om du kanskje finn noko du har bruk for sjølv. Du står sjølv på din eigen stand og ordnar med handelen.

Følg med på skjakil.no for info, når det gjeld utstyrsdagen vil det bli påmelding for vi treng å vite kor mange vi må ha plass til ????

Jenter som går opp Flækkøyhøe i Skjåk

Bli medlem i Skjåk idrettslag

Sponsorar