Avsluttning på Fjellgeitåret 2020.

Fjellgeitsesongen er nå avslutta. Små og store fjellgeiter ventar på den tradisjonelle Fjellgeitkvelden som alltid er stor stas og halde. Så ser vi i styre oss nødt til å avlyse denne kvelden på Skjåk Turistheim grunna smittevernhensyn. Vi har likevel eit ynskje om å gjere stas på små og store Fjellgeiter. Derfor oppmoar vi dykk til å sende inn bilete til, olav.oiberg@yahoo.no, bileta som dykk sender inn vil bli brukt i ei bildeframsyning som blir delt på Skjåk IL og Facebook.

Minner om at alle levere folderen så fort som råd. Slik at fjellgeitene får t-skjorta med eventuelt merke og premie. Kanskje vil det i år også bli nokon uttrekspremiar…

Satsar på ein heidudrandes Fjellgeitkveld til neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.