Post 9 Grønvatnet er nå oppe!

Laurdag den 6.7 kom siste posten opp på Grønvatnet. Turen er merka med eit fjellgeitskilt på starten av turen og eit litt mindre skilt der råket deler seg i to å flatar seg ut innover dalen. Godt råk til du har pasert 4 vatnet, men etter det kan ein merke at det blir burte enkelte stader. Når du har gått forbi 7 vatnet og skal upp til Vulustrupen må ein passe på at ein helt seg på same side av vatna heile turen, slik at ein ikkje kjem oppi Skrådalen. Minner på at kart og kompass bør vera med i sekken. God tur!

One Comment:

  1. Frode Kleven

    gjekkden turen ifjord sommer,heilt ukjent tereng,men hadde alle vatna på venstre hånd frammover,lang,men fin tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.