Medlemskontingenter 2019

Medlemskontingenter 2019

 

Ved betaling av kontingenten, får medlemmet medlemsrettigheter i idrettslaget, får ta del i idrettslagets aktiviteter og forplikter seg samtidig til å følge NIFs regelverk.

Alle barn, til den dato de fyller 13 år, som er medlem av idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i idrettslagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. For forsikringsavtalen gjelder vilkår for Idrettsforsikring og de generelle vilkår, så fremt disse ikke er fraveket i bestemmelsene nedenfor. Forsikringspremien betales av NIF.

For barn fra 13 år og eldre som er medlem og aktiv utøver i en idrett gjelder følgende: fra den dagen barnet fyller 13 år og eldre må det løses lisens for den idretten vedkommende deltar i. Her gjelder ulike ordninger i de enkelte særforbund.

For mer informasjon om medlemskontingenter til idrettslag i Norges Idrettsforbund, se her og her.

For satser og informasjon om innmelding/oppdatering av profil i min idrett:

http://skjakil.no/skjak-il/medlemskontingent/

 

Vi er klar over at flere opplever problemer med bruken av Min Idrett og betaling i dette systemet. Vi sender derfor ut en e-post med vedlagd PDF-faktura til alle sammen. Merk at dette kan føre til at noen mottar flere e-poster med samme betalingsvarsel. Dette fordi e-postadressen kan være registrert på flere steder (eks. som foresatt og som kontaktperson), eller at det er flere e-postadresse oppgitt ved samme familiemedlemskap. Dersom du er i tvil, sjekk KID-nummeret som er oppgitt i fakturaen. NIF jobber med et bedre system for dette.

Vi setter stor pris på om alle kan sjekke at de til enhver tid har riktig e-postadresse liggende inne i systemet.

 • Brukerstøtte og hjelp Min Idrett: 21029090

 

Ved spørsmål vedrørende faktura, ta kontakt på dl@lom-idrett.no.

One Comment:

 1. Kåre Guldbakke

  Hei !
  Eg skal betale årskontingenten for 2019, men har ikkje noko kontonummer.
  Kan dykk sende meg dette på epost.

  Mvh
  Kåre Guldbakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.