Vel gjennomført Åsen Rundt 2018

Sundag 11.mars stod Åsen Rundt 2018 på programmet i Botn. Dette var 25.gong turrennet var arrangert, og ein deltakar, Stein Lundemo, har stilt til start samtlege gongar! I tillegg til det 22,6 km lange turrennet med konkurranse- og trimklasse var det og ungdoms- og familieklasse på Botnrunda. Til saman 60 små og store skiløparar stilte til start.

Dagens tøffaste var Eldri Marie Tråstad, 10 år , og Kari Krogstad, 13 år, som var dei yngste som gjekk Åsen Rundt! Det såg ut til at folk kosa seg både i løypene og på stadion, og vi i skigruppa vil gratulere alle med strålande innsats!

Den raskaste over Åsen i konkurranseklassa var Arild Skriden. Resultatliste konkurranseklasse Åsen Rundt 2018.

I ungdomsklassa på Botnrunda var Ivar Sperstad dagens raskaste. Resultatliste ungdomsklasse Botnrunda 2018.

Deltakarlister trimklassene finn du nedst i innlegget.

Skigruppa vil gjerne takke Skjåk Turløyper for strålande fine løyper og fylgjande lokale bedrifter for at dei bidrog med premiar til arrangementet: Coop Prix Skeimo, Coop Marked Bruvoll, Bunnpris Bismo, Felleskjøpet, Akantus, Olgas Klipp og Krøll, Ellinors Kreative Hjørne, Gudbrandsdalsegg, Lien Sykkel og Sport, Sport 1 Lom, Fjell og Fritid.

Deltakarar trimklasse Åsen Rundt:

60. Hans Erik Kjosbakken, 61. Randi Skjåkødegård, 62. Torill Lundemo, 63. Stein Lundemo, 64. Astri Sveine, 65. Malene Dagsgard, 66. Marit Aurstad, 67. Sigvald Aamodt, 68. Eldri Marie Tråstad, 69. Kari Krogstad, 70. Yvonne Tuva

Deltakarar trimklasse Botnrunda:

  1. Ragnhild Hagen, 2. Tea Aamodt, 3. Aurora Festervoll, 4. Tomine Festervoll, 5. Randi Festervoll, 6. Tom Erik Myrum, 7. Idun Taraldsrud, 8. Tor Taraldsrud, 9. Susanne Ramstad Brenna, 10. Tiril Morken Gartland, 11. Vetle Morken Gartland, 12. Ronja Morken Gartland, 13. Anne Bjørg Morken Gartland, 14. Kristi Gjengedal Bakken, 15. Johanne Galde Tråstad, 16. Kjell Erik Galde, 17. Marit Knutsødegård Stenersen, 18. Jonas Knutsødegård Stenersen, 19. Siv Elisabeth Knutsødegård Stenersen, 20. Aurora Skjaak Plassen, 21. Liv Dagrun Skjaak, 22. Andrea Teigen, 23. Tilda Teigen, 24. Marianne Dagsgard, 25. Eilev Eiesar, 26. Jenny Eiesar, 27. Edel Kveen, 28. Terje Kveen, 29. Ronny Eiesar, 30. Ådne Vang, 31. Vemund Vang, 32. Evy Vang, 33. Trine Sanden, 34. Live Soglo, 35. Ella Soglo, 36. Ola Soglo, 37. Konrad Soglo, 38. Rikke Brukveen, 39. Casper Brukveen

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.