Post 2 Vassdele på Vassvendtjønnin

Utgangspunkt:

Gamle Strynefjellsvegen ved avkøyringa mot Mårådalen

Litt om turen:

Gå eit lite stykke vidare langs Gamle Strynefjellsvegen. Her tek det av ein merka stig på venstre side av vegen. Dette er ein gammal ferdaveg mellom Skjåk og Vestlandet. Legg merke til at det enkelte stader er lagt ut heller. Stigen kan vere noko vanskeleg å sjå. Etter kvart kjem du fram til Vassvendherberget – ei gamal steinbu.Gå rundt fyrste tjønna på 1117 moh. Posten står ved grova på andre sida av tjønna der vasskiljet går.

GPS-koordinatar:

32 V 0421215 UTM 6872883

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.