Post 4: Langs Åsvegen

Framleis mykje snog den 7. mai

Utgangspunkt:

Parkeringsplassen ved Bottvegen

Litt om turen:

Fylg skogsvegen som går nordover langs Ottaleva mot Åssætra. Målet er eit jakttårn som står ved elva på høgde med Storøya. Denne turen kan du fint sykle om du ynskjer. Turen er om lag 3.5 km ein veg. Ein kan og starte turen frå Åssætra.

GPS koordinat:

32 V 441255
UTM 6873055

Forhold per 7. mai:

Da vi sett ut posten, var det snogdekke nesten heile vegen. Snogen bar greit no, men det kan nok være smart å vente til vegen er heilt fri og tørr. Vi set pris på om dei som går turen, held oss oppdatert om føret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.