Post 7: Heggebotthovden

Utgangspunkt: Heggebottsetervegen

Turbeskriving: Fylg vegen opp mot Heggebottsetrene til du kjem til parkeringsplassen nedanfor setrene (fjellgeitskilt her). Du går snaue 100 meter oppover vegen til eit nytt fjellgeitskilt. Her fylgjer du råket over Heggeåi og oppover ovanfor skoggrensa. Litt ulendt og bratt terreng på slutten mot toppen. Posten er plassert ved den høgste varden. Lengde på turen ein veg er ca 4 km. Ved høg vassføring i Heggeåi tilrår vi ikkje turen.


Bomvegen til Heggebottsetrene er per august open.


GPS-koordinatar: 32V 0451193 UTM 6868617

Kart: Turkart Skjåk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.