Post 2: Mellom Nørdre og Søre Juva

UtgangspunktParker utanfor Nørdre Teigum på tilvist område her.

Turbeskriving:  Fylg vegen austover, rett før dykk kjem til Søre Juva er det ei grind inn i træde ovanfor vegen. Fylg vegen i træde og vidare oppover skogsvegen i skogen ovanfor. Fjellgeitposten står i enden av skogsvegen oppe i lia mellom Nørdre og Søre Juva. Det er stutte avstikkarar for å sjå på Nørdre og Søre Juva, men ein må vere svært forsiktig da det er bratt og høgt ned i juva. OBS! HUGS Å LATE ATT GRINDENE SOM DYKK GÅR GJENNOM!!!

Kartblad: Turkart Skjåk/ 1518 I Skjåk

GPS-koordinatar: 32V 0459571 UTM 6860775

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.