Røyrgata

Utgangspunkt: Bismo / Nordbergsaga / Aursjovegen


Du har mange utgangspunkt på denne turen. Bergerbakken i byggefeltet i Bismo, ved gamle Nordbergsaga eller frå krysset i Aursjovegen (lett frå her). Ved start i Bismo, så fylgjer du det meste av turen skogsbilvegen opp mot og forbi Harsheimlia. Viss du  tek utgangspunktet ved Nordbergsaga, så fylgjer du Lykrelivegen oppover  til det står skilt til høgre mot Harsheimlia. Litt stigning, men likevel lett tur på god veg.

NB! Til informasjon har skiltet til Harsheimlia, med utgangspunktet frå Nordbergsaga, forsvunne frå i fjor. Her har det kome opp eit Fjellgeitskilt i staden for. Dette gjeld altså med utgangspunkt oppover Lykrelivegen. 


Kartblad: 1518 I Skjåk

GPS-koordinatar: 32V 0459638 6864207

Turansvarleg: Olav «Offe» Bruheim Kvåle

Posten vart teken ned laurdag 26. oktober. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.